Bonniers kokbok [trailer]

Fjärde upplagan av Sveriges största grundkokbok. Sveriges främsta kockar och matskribenter har bidragit med recept, kunskap och idéer. 250 nya recept. Totalt 1750 recept. Ny, smart kapitelindelning.

I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap. 672 sidor matglädje uppdelade i 18 kapitel med cirka 1750 recept och många inspirerande matbilder.

Här finns hjälpen både till att laga vardagsmat och till att ordna fest efter säsongens råvaror. En grundkokbok fylld med moderna rotfruktsrecept, klassiker som dillkött och kalops, proffsiga surdegsbröd, smarta brunchrecept, goda efterrätter och mycket mer. Naturligtvis innehåller boken också en mängd fakta om tillagningstider, förvaring och hantering av råvaror.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från Allt om Mat har provlagat alla recept.