FIFA Världens Fotbollsrekord 2011 av Keir Radnedge [trailer]

Det är avspark för den andra utgåvan av försäljningssuccén FIFA Världens Fotbollsrekord! Här kommer den nya versionen av fotbollens egen rekordbok uppdaterad, omarbetad och sprängfylld med helt färska fakta från världens i särklass populäraste sport. 2010 års utgåva sålde i mer än 500,000 exemplar internationellt och var den självklara bibeln under fotbolls-VM.
Här hittar du allt du behöver veta och lite till om 2010 års fotbolls-VM i Sydafrika: alla lagrekord och spelarrekord tillsammans med roliga anekdoter och fakta. Allt om stjärnspelarna, tränarna, domarna, de bästa straffarna, fakta om arenorna och mycket, mycket mer!

Lika snyggt utformad som sin föregångare och med färgillustrationer på varje sida tar dig boken också med till fotbollens mest spännande ögonblick genom historien och inkluderar ett helt nytt avsnitt om de afrikanska mästerskapen. Världens Fotbollsrekord 2011 innehåller hundratals nya, fantastiska fotbollsrekord från de kändaste spelarna, och självklart våra egna svenska fotbollshjältar!