Postkodmiljonären: 2 500 frågor för heta stolen av Rickard Sjöberg [trailer]

Postkodmiljonären är den naturliga uppföljaren till succéboken På spåret. Programledaren Rickard Sjöberg och hans redaktion har satt samman 2 500 frågor i denna oemotståndliga frågesportbok. Precis som i programmet har varje fråga fyra svarsalternativ – men bara ett är rätt. Men i stället för en levande programledare har boken en digital spelenhet som ställer frågorna och där man genom knapptryckning ger sitt svar. Vid felaktigt svar berättar spelenheten det rätta och den håller också räkningen på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv – spelmodulen kan ställas in på en eller två spelare. Man kan också utnyttja en livlina – med knappen 50/50 plockar modulen bort två av de felaktiga svarsalternativen. Livlineknappen gör boken extra lätt att spela tillsammans med hela familjen.

Boken är rikt illustrerad med 250 bildfrågor. Den är indelad i fem svårighetsgrader, där varje svårighetsgrad innehåller frågor om djur och natur, geografi, teknik, sport, historia, språk och ord, konst, film med mera.

Rickard Sjöberg är journalist och en av Sveriges allra mest populära tevepersonligheter. Sedan 2005 är han programledare för TV4:s kombinerade frågesport- och lotteriprogram, Postkodmiljonären. Inget annat svenskt under hela året pågående frågesportprogram har fler tittare än Postkodmiljonären.

Med sin sinnrika spelmodul kommer denna frågesportbok med största sannolikhet att bli årets julklapp!